tiistai 29. tammikuuta 2013

Blenheim ja viinitila duunit

Hommat etenee Blenheimissä suunnitelmien mukaisesti ja mutkittomasti. Päivät kuluu viinitiloilla ja illat hostellilla, jossa on erittäin lepponen meininki ja muutenkin viihtyisää kun ehtii tutustua kunnolla muihin.  Jokainen talon asukki on täällä duunia etsimässä ja koittaa säästää rahaa taas jatkaakseen matkaansa. 
Arki siis pyörii ja töitä on riittänyt ihan hyvin. Parin viikon vaijerien nostelun jälkeen hommat muuttuivat huonojen viinirypäleiden lajitteluun ja puskien leikkaamiseen. Hanttihommaa vaikka onkin ja minimipalkalla painetaan niin yllättävän hyvin vielä toistaiseksi jaksaa sykkiä.

Rahaa täällä ollaan tosiaan keräämässä ja meikäläinen on vienyt sniiduilun ihan uudelle levelille sillä nukun teltassa (johon tosin roudasin vietäripatjan) elän vege ruokavaliolla ja myös viihteelle menemistä on pitänyt vältell
ä.
Pilkettä tylsään työntekoon tuo vapaapäivinä tehdyt reissut lähitienoolle ja Marlborough soundin suunnalle. On kyllä letkeetä vaan kierrellä paikkoja ilman sen kummempaa päämäärää. Aamulla on kiva herätä rannalle pystytetystä teltasta ja voi heti käydä dippaamassa meressä. Road tripit kunniaan!

Vielä olisi tarkoitus paiskia hommia pari kolme viikkoa, jonka jälkeen pitäisi olla tarpeeksi taateleita kasassa pohjoissaaren valloittamista varten. Motivaatiota työntekoon tuo toki teito siitä, että takataskussa kuumottaa jo lentoliput Tongalle tyynelle valtamerelle marraskuuksi :-)
















Ei kommentteja:

Lähetä kommentti