tiistai 4. huhtikuuta 2017

Aalto kytiksellä

Check it check it. Portugalissa mennään ja viimeinen kuukausi on kulutettu länsi rannikon surffi spotteja, nimenomaan sieltä rannalta käsin. Yhtään tilannetta romantisoimatta homman nimi on se, ettei tuolla ole mulle soveltuvia surffiaaltoja tällä hetkellä. Joko meri on niin raffina, ettei sinne mene kukaan tai sitten aallot on liian isoja mun leveleille. Mutta kyl se vielä tosta paremmaksi muuttuu! Toisaalta rantapummin elämä ilman surffia on ollut ihan mukavaa sekin. Päivät kuluu leppoisasti kahvia keitellen, sudokuja täytellen ja kirjoja lueskellen. Rannoilta löytyy yleiset huussit ja jääkylmät suihkut.

Noi rantakohteet on ollut kyllä yllättävän autioita. Oikeestaan ainoat turret, joita tapaa on vanhemman polven karavaanarit. Nuoriso ja muut surffarit loistavat poissaolollaan. Tän takia oonkin käynyt piipahtamassa myös isommissa kaupungeissa, joissa riittää kyllä sakkia ympäri vuoden.

Videoita oon edelleen kuvaillut, mutta tänne bloggeriin ei voi ladata kuin pieniä tiedostoja. Tän pikselimössö-laadun takia mun vlogiura täällä jäi lyhyeksi kun kalkkunan lento.









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti