torstai 13. syyskuuta 2012

Johdanto :D

Kyllästyin kivireen vetämiseen ja eräänä viikonloppu aamuna päässäni kristallisoitui ajatus lähteä Uuteen-Seelantiin karkuun Suomen paatunutta ja rutinoitunutta talvea.  Asiaa sen enempää pyörittelemättä kärkyin yhdensuuntaisen lentolipun ja veistin työviisumin vuodeksi. 
Tarkoitus olisi kierrellä maata ympäri ristiin rastiin samalla duunia tehden, mutta samalla pitäen vapaudenkaiho otsalohkossa ensisijaisena päämääränä. 
Anyways parin kuukauden loma Suomessa ja Euroopan reissu ei yhtään ainakaan kartuttanut mun talvella huolellisesti sukanvarteen tunkemaa pesämunaa, joten kengännauhabudjetilla mennään.  Toivottavasti töitä siis löytyy sillä mikään halpa maa ei ole kyseessä vaan about Suomen hintatasoa odotettavissa. Transportaatio, bunkkaaminen ja aktiviteetit toki maksaa joka paikassa, joten tuskin sitä oravanpyörän polkemista karkuun pääsee vaikka toisella puolella maailmaa onkin.       
Uuden-Seelannin valitsin Aussien ja Kanadan sijaan (joissa working holiday olisi myös ollut mahdollista) sen luonnon, snadiuden ja harrastus mahdollisuuksien vuoksi. Tarkotus ois trekata, surffata, raftata, dyykata, zorbata, haikata, baikata, jne, joten gillaa tulis jostain haalia.  

Tätä Singaporen lentokentällä kirjoittaessa mahaan on kertynyt jo jonkin verran perhosia ja tuleekin kelattua, että lähtiköhän sitä liian takki auki liikenteeseen. No se tullaan näkemään myöhemmin, että oliko se viikonlopun luovassa krapulassa tehty lähtöpäätös mistään kotoisin..? :p                                                                                       

Ajattelin päivitellä blogia säännöllisen epäsäännöllisesti muutaman kerran kuussa ja lisäillä mahdollisesti kuvia ja videoita myös tänne.     

Veljet saattohommissa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti